Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για τον ΑΝΤ1 η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 7,5 μονάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν πολλά κόλπα για να καθαρίσουμε το σπίτι μας και είναι γεγονός πως συνέχεια μαθαίνουμε διαφορετικά κόλπα.Όσα περισσότερα κόλπα μαθαίνουμε, τόσο τα εφαρμόζουμε διότι θέλουμε να διατηρούμε τον χώρο μας καθαρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα επιδότησης ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιούχοι θα είναι περίπου 3,5 εκατ. νοικοκυριά που διαθέτουν ηλεκτρικό θερμοσίφωνο το οποίο θα μπορέσουν να το αντικαταστήσουν με ηλιακό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση ότι ο εξέχων συμπολίτης μας, αρχιτέκτων μηχανικός Μανώλης Ισιγώνης, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Τήνο για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την εύρεση της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης Παναγίας Προστάτιδος και Πολιούχου της Τήνου στην παραδοσιακή ολόφωτη γιορτή «Φαναράκια», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωρόθεου Β', του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωανίας και Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεωργίου Αλεξανδράκη. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 16:40

Γιατί επιμένει τόσο πολύ ο βήχας;

Υπομονή για λίγες ημέρες και εφόσον ο βήχας δεν υποχωρήσει, επίσκεψη στον γιατρό για αξιολόγηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Τετάρτης 1/2 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η αγάπη" στη Νάουσα, εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην κατάργηση των μαθημάτων Καλλιτεχνικής Παιδείας στο Γενικό Λύκειο και ζητά την επαναφορά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 16:17

Να διατηρηθούν στην κορυφή οι Μαδριλένοι

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Ευρωλίγκας, η πρωτοπόρος της λίγκας Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και λογικά δεν θα δυσκολευτεί να κρατήσει την θέση της.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos