Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Tην επέτειο της 25η Μαρτίου τιμά σήμερα η Google με το σημερινό της doodle

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα συζήτησης έχει γίνει με την τηλεοπτική προβολή της η νέα πασχαλινή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΕλλάδα νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της προκριματικής φάσης του EURO 2024 στο ματς που έγινε στο «Εστάδιο ντο Αλγκάρβε» της Πορτογαλίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την προκήρυξη εθνικών εκλογών και το υπουργείο Εσωτερικών, έχει ήδη ενεργοποιήσει την εφαρμογή «Μάθε πού ψήφιζεις». Οι πολίτες μπορούν με λίγα μόλις κλικ να μάθουν σε ποιο εκλογικό κέντρο θα ψηφίσουν στις εκλογές του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλεσε τον Ανδρουλάκη να απαντήσει για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό» - Πρόσκληση σε Μελόνι να έρθει Αθήνα τους σιδηροδρόμους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια τεράστια Ελληνική σημαία συνολικής επιφάνειας 24 τ.μ. «ντύθηκε» σήμερα το χαρακτηριστικότερο τοπόσημο της Πάρου, ο εμβληματικός και πολυφωτογραφημένος ανεμόμυλος στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι διπλή γιορτή και πηγή υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, καθώς το Έθνος μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε στην παραλία της Αλυκής ένα σημαντικό έργο εκσυγχρονισμού, περιβαλλοντικής προστασίας, ασφάλειας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία έρευνα της πολυεθνικήςεταιρείας μεέδρα το ΣανκτΓκάλεντηςΕλβετίας εντόπισεσυνολικά 1.212 ύποπτους αγώνεςμέσα στο 2022, μετον αριθμόσεσύγκρισημετην περσινήχρονιά να αυξάνεται κατά 307 αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα πλαίσια fashion show που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου, πολλές Ελληνίδες σελέμπριτι φόρεσαν νυφικά και περπάτησαν στην πασαρέλα.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos