Πάρος: Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ στην παραλία Αλυκής – Ασφάλεια και αισθητική αναβάθμιση (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2023 14:11

Ξεκίνησε στην παραλία της Αλυκής ένα σημαντικό έργο εκσυγχρονισμού, περιβαλλοντικής προστασίας, ασφάλειας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες.

Πρόκειται για την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, μια παρέμβαση η οποία συνεπάγεται πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες και την περιοχή.

Είναι γνωστό, ότι οι πυλώνες της ΔΕΗ και τα εναέρια καλώδια προκαλούν συνθήκες επιβάρυνσης της ανθρώπινης υγείας ενώ επίσης είναι εκτεθειμένα σε βλάβες και δυσλειτουργίες λόγω κυρίως φυσικών φαινομένων.

Πέραν των παραπάνω, η συγκεκριμένη υπογειοποίηση στην Αλυκή, θα απαλλάξει το παραλιακό της μέτωπο από στοιχεία που το ασχήμαιναν, όπως κολώνες ή καλώδια. Με τον τρόπο αυτό, η εικόνα της παραλίας θα αλλάξει και θα αποδοθεί σε κατοίκους και επισκέπτες αισθητικά αναβαθμισμένη και «καθαρή», με απότοκο την ανάδειξη του όμορφου φυσικού τοπίου και την προστασία του.

{https://www.youtube.com/watch?v=MTa9aiEwVe0}

alyki ypogeiopoiisi 02

alyki ypogeiopoiisi 03

alyki ypogeiopoiisi 04

alyki ypogeiopoiisi 05

alyki ypogeiopoiisi 06

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos