Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Αύξηση του «εισιτηρίου» για τους επισκέπτες κρουαζιέρας στα 10 ευρώ - Αναμένεται να ζητηθεί η εκπόνηση νέας μελέτης για τον ημερήσιο αριθμό επισκεπτών που μπορεί να αντέξει το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμονή για τα αντίποινα του Ιράν στο Ισραήλ, για τη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη και της Χεζμπολάχ για την εξόντωση του στρατιωτικού διοικητή της, Φουάντ Σουκρ, στη Βηρυτό, ίσως καθυστερήσει περισσότερο απ’ όσο περίμεναν αρχικά οι ΗΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο η Μάρα Ζαχαρέα.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Το Ιράν αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ είναι αμετακίνητες όσον αφορά την προστασία των συμφερόντων της, των συμμάχων της» είπε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας ακόμα και σπιτιών, καθώς και μία κρίσιμη μαρτυρία οδήγησαν στη σύλληψη του 66χρονου, έπειτα από σχετικό ένταλμα, για τις τέσσερις πυρκαγιές στις 8 και 9 Ιουνίου, στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή των φάρων στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, στην αξιοποίηση του φαρικού δικτύου ως πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και την συνεισφορά των φαροφυλάκων στην λειτουργία του εν λόγω δικτύου θα έχουν οι πολίτες την Κυριακή 18 Αυγούστου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προμήθεια ζωοτροφών, εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών στο Δήμο Πάρου, για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά στην Πάρο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου ενθουσίασε τους ακροατές στο θέατρο του Αρχιλόχου στο πάρκο Πάρου, σ’ αυτό το μικρό παράδεισο, όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την Κατερίνα, την Ιωάννα και την Γκρατσιέλα Μουμούρη.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos