Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Ενα πρόγραμμα πιο πλούσιο από κάθε άλλη φορά - 261 ταινίες, 6 από αυτές μεγάλου μήκους, από 50 διαφορετικές χώρες, 8 διαγωνιστικά τμήματα, ένα μεγάλο αφιέρωμα στην «Αφρική: Μια Ηπειρος Κινουμένων Σχεδίων», αλλά και μικρότερες αφιερωματικές βινιέτες όπως το «Α Little Drama in Animapride».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διευθετήθηκαν οι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση της απόκτησης του τετράστερου ξενοδοχείου Porto Paros από την PRODEA Investments.

Όπως αναφέρεται στην εξαμηνιαία χρηματοοικονομική έκθεση περιόδου από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2024, στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 η θυγατρική της εταιρεία MHV Bluekey One Single Entity S.A προέβη στην υπογραφή συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την ολοκλήρωση της απόκτησης της ξενοδοχειακής μονάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχει στρέψει την προσοχή της στα εισοδήματα των influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διεξάγοντας καθημερινούς ελέγχους στους λογαριασμούς τους, με στόχο να εντοπίσει πιθανές περιπτώσεις αδήλωτης εμπορικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την καθιερωμένη του ανασκόπηση έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω social media.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 12:45

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 12:42

Επακούμβηση Ι/Φ σκάφους στην Τήνο

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου ότι ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος σημαίας Γαλλίας επακούμβησε στον λιμενοβραχίονα του εξωτερικού λιμένα της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 12:19

Έπεση η αυλαία του Animasyros 2024: Τα Bραβεία

Επεσε η αυλαία του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Animation Animasyros με την καθιερωμένη τελετή στο θέατρο Απόλλων. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι σαλπάρουν από την Ερμούπολη με βραβεία στις αποσκευές τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πρόταση του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, στο ΥΠΕΣ, για τη δυνατότητα ίδρυσης και λειτουργίας Δημοτικών Ελαιοτριβείων από τους Δήμους έγινε δεκτή από τον Θόδωρο Λιβάνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos