Πριν από λίγες ημέρες, η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Αττικής επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Bulent Ozkan Tunca, μετά τις κοινές διακοπές τους για το Πάσχα στην Πάρο.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου, δέχτηκε ερώτηση για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Μαρίνας Σταυράκη, απαντώντας: «Ο καθένας ακολουθεί τη ζωή του και μπράβο της».
{https://exchange.glomex.com/video/v-di68w76i4fop?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
Η Μαρίνα Σταυράκη δημοσίευσε αρχικά φωτογραφίες από την Πάρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μερικές από τις οποίες εμφανιζόταν με τον νέο της σύντροφο. Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, τους εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημοσιογράφος από το «Πρωινό» με τη Μαρίνα Σταυράκη να επιβεβαιώνει τότε τη σχέση τους.
Μιλώντας πρόσφατα στην ίδια εκπομπή, σχολίασε για τον Τούρκο επιχειρηματία: «Ο σύντροφός μου έχει μια ανατολίτικη νοοτροπία, η οποία ξεπερνά ό,τι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Είναι πάρα πολύ ευγενικός, φροντίζει τη γυναίκα, δίνει ρόλο στη γυναίκα και αγαπά τη γυναίκα».





Newsroom (1)


