Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση

20 Οκτωβρίου 2020 23:36

Το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα. Η Δρόσω πολιορκείται απ’ τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η Σοφούλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα. Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από επιτροπή προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάσταση του, τους ανησυχεί. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεση της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί όμως θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ το Διαφάνι.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos