Δημήτρης Μαζιώτης: Ο δικηγόρος της Ελένης επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες - Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του

30 Οκτωβρίου 2020 12:42

Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος υποδύεται τον δικηγόρο της Ελένης Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και την επιστροφή του στη σειρά του ΑΝΤ1

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο δικηγόρος της Ελένης Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, για την επιστροφή του στην καθημερινή σειρά του ANT1 και για την αγάπη του για το θέατρο. «Θα επιστρέψω ενεργά στη σειρά για να βοηθήσω την Ελένη, καθώς περνάει άσχημα στη φυλακή. Αυτό θα μαθευτεί στον Λάμπρο και σε εμένα. Θα προσπαθήσουμε να τη γλιτώσουμε με όλα αυτά που περνάει μέσα εκεί» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μαζιώτης εξήγησε πώς είναι να είσαι το πρωί δικηγόρος στο Διαφάνι και το απόγευμα καθηγητής μαθηματικών ειδικής αγωγής. «Τελείωσα μαθηματικά στα Ιωάννινα, αλλά έχω ειδικευθεί στην ειδική αγωγή. Για εμένα είναι μία διαδικασία ακριβώς ίδια με αυτή του ηθοποιού. Κάθε περίπτωση παιδιού είναι εντελώς διαφορετική. Πρέπει να εντρυφήσω στις ανάγκες του κάθε παιδιού που είναι σαν τον ρόλο» σημείωσε ο ίδιος.

Τέλος, τόνισε ότι η υποκριτική ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί. Σίγουρα, η αβεβαιότητα που επικρατεί στον χώρο τον ώθησε στο να μην παρατήσει τις σπουδές του και να τις ολοκληρώσει. Παρ' όλα αυτά, το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε στον πατέρα του τη ζωή τον έκανε να δει τα πράγματα αλλιώς και να ρισκάρει, δίνοντας προτεραιότητα στα 29 του στην Τέχνη. «Έχασα τον πατέρα μου σε τροχαίο όταν ήμουν 29. Οπότε ήταν μία καμπή που σκέφτηκα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας γιατί η ζωή είναι μικρή».

Τελικά, όμως, ο Δημήτρης Μαζιώτης δεν γλίτωσε από τις δύσκολες, οικονομικές συγκυρίες και έφτασε σε αρκετές στιγμές να μην έχει καθόλου χρήματα. «Περίμενα την ευκαιρία αλλά οι υποχρεώσεις έτρεχαν. Πέρασαν μέρες που δεν είχα χρήματα. Τότε είναι που λες ψέματα. Σε παίρνουν για καφέ και λες ψέματα ώστε να αποφύγεις τις προτάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos