Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο «My Style Rocks» - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

12 Νοεμβρίου 2020 14:33

Μέχρι την επόμενη βδομάδα, θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του «My Style Rocks» και σε ρόλο γκεστ κριτή θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στο «My Style Rocks» σε ρόλο γκεστ κριτή, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού.

 «Το "My Style Rocks" έχει φουλάρει μηχανές. Έχουν γκρουπαριστεί όλα τα γυρίσματα υπό το φόβο ενός πιο σκληρού lockdown που θα φέρει διακοπεί των γυρισμάτων. Μέχρι την επόμενη βδομάδα, θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Θα μείνει μόνο το κομμάτι του τελικού, που θα προβληθεί ζωντανά στο δεύτερο 10ημερο του Δεκεμβρίου.

Την τελευταία βδομάδα του "My Style Rocks" θα έχουμε γκεστ celebrities κριτές. Θα υπάρχει ένας τέταρτος κριτής. Στο πρότζεκτ θα δούμε, μεταξύ άλλων, και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos