Τατιάνα Στεφανίδου - Πρεμιέρα Τ Live: Οι δύο μεγάλες αλλαγές που θα έχει η νέα της εκπομπή στον Alpha

06 Δεκεμβρίου 2020 16:27

Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και καθημερινά από 11:00 - 13:00 έρχεται στον Alpha η νέα ενημερωτική εκπομπή «T Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου


Λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή με το «T Live» στον Alpha, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί και θ' αντικαταστήσει το «Alpha Παντού», η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε τις δύο μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στη νέα της εκπομπή. Αυτές θα είναι πως δε θα υπάρχει καναπές, αλλά και ότι η ίδια θα είναι όρθια την περισσότερη ώρα.

Με πρωτοποριακή ματιά, το «T Live» εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας.

«Είναι κάτι καινούριο. Έχω τρελό άγχος διότι μου προτάθηκε από τον Alpha να κάνω μια εκπομπή, που θα έχει ως κύρια βάση την ενημέρωση. Βεβαίως πάντα είχα ως βάση την ενημέρωση. Ακόμα κι όταν έκανα πριν 20 χρόνια γκόσιπ, και στο κοινωνικό. Αυτό, όμως, είναι ακόμα πιο ενημερωτικό. Έχουμε ετοιμάσει, λοιπόν, κάτι που είναι πολύ γρήγορο. Κάτι στο οποίο έχουμε εκμεταλλευτεί όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει ο Alpha. Εδώ, λοιπόν, επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που βγαίνω από σταθμό, και επειδή υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες ξεχωριστές, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε όλες και να βγάλουμε μία διαφορετική εικόνα» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Play Video
Με σύγχρονη αισθητική και με τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, γεγονότα που συγκλονίζουν και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha. «Η εκπομπή θα είναι διαφορετική από αυτό που έχουν δει. Δεν θα έχει καναπέ για παράδειγμα. Έχω να βγάλω εκπομπή δίχως καναπές, δεν ξέρω πόσα χρόνια. Με χαρακτηρίζει αυτός ο καναπές. Θα είμαι όρθια και κάποια στιγμή θα μπαίνει κι ένα τραπέζι. Θα είναι μια εκπομπή, αρκετά διαφορετική από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από μένα. Και εύχομαι να αρέσει» πρόσθεσε.

ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos