Άγριες Μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες

17 Δεκεμβρίου 2020 23:36

Ποια θα είναι αντίδρασή της Ουρανίας μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες στις «Άγριες Μέλισσες»


Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τις ιστορίες των ηρώων να γίνονται όλο και πιο δραματικές. Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη στα επόμενα επεισόδια της σειράς και θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό, που μαθαίνει τα πάντα για τον κρυφό της έρωτα με τον Μελέτη.

Ο Λάμπρος ζητά εκδίκηση από τον Βόσκαρη για τα βασανιστήρια στην Ελένη, ενώ εκείνη αρνείται να φύγει μαζί του από το Διαφάνι και να αφήσει το πατρογονικό της σπίτι. Μια αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελένη και τον Βόσκαρη στο σπίτι των Σταμίριδων θα τον τραυματίσει και θα δώσει «προβάδισμα στην Ελένη» που δεν τον φοβάται πιά.

Άγριες Μέλισσες - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/12)
Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη φτάνει στα όρια του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Γιώργη Σταμίρη - του πατέρα της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως - από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos