Άγριες Μέλισσες - Επόμενο επεισόδιο: Μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσει τίποτα όρθιο

22 Δεκεμβρίου 2020 23:42

Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα… στις Άγριες Μέλισσες


Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο διαβολικός Μάνος Βόσκαρης δεν σταματάει να ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί την Ελένη και θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ ο Λιας στήνει καρτέρι θανάτου σε Κωνσταντή και Μελέτη.

 

Ωστόσο, η σειρά του ΑΝΤ1, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και καθημερινά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεν θα μας κρατήσει συντροφιά εν μέσω των εορτών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κανάλια ποντάρουν πολλά στο εορταστικό τους πρόγραμμα με την prime time να δίνει χώρο σε πολλές ταινίες με χριστουγεννιάτικο -και όχι μόνο- θέμα. Έτσι, λοιπόν, οι «Άγριες Μέλισσες» θα κάνουν μια μικρή παύση από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια στις 11 Ιανουαρίου του 2021.

Στις «Άγριες Μέλισσες» της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου ο Βόσκαρης δεν θα κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα όμως το Διαφάνι θα δώσει με τον δικό του τρόπο, την απάντησή του. Ο Λάμπρος θα ανακοινώσει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, προκειμένου να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Η Ελένη θα αντισταθεί γιατί δεν θέλει να εγκαταλείψει τον τόπο των γονιών της. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα.

Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα…

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos