Παντελής Θαλασσινός: "Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είναι η ζωή τους..."

29 Δεκεμβρίου 2020 21:34

Μετά τις αντιδράσεις αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Πριν λίγες ημέρες ο Παντελής Θαλασσινός είχε γράψει στο facebook: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

 

Διαβάστε παρακάτω τη νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:

«Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτικη. Έχει δυο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι οπως όλα τα σχόλια του fb.. Διαβάστε τη ξανά με τα σημεία στίξης..

Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι καταδεικνύει και ειρωνεύεται γιατρους, λειτουργούς η κάτι παραπάνω από ότι συζητάμε ή σατιρίζουμε στο καφενείο μας.. Γιατί τι άλλο από καφενείο η είναι το fb?
Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου. ΟΛΩΝ .. (θυμίζω τον Κ. Σημίτη.. που ο ιδιος παρώτρυνε τον κόσμο να επενδύσει στο Χρηματιστήριο)
Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είν η ζωη τους.. Είναι ο πασατέμπος μου..

Αν το σκαλίσετε το προφίλ μου θα βρείτε βρισιές τσακωμούς και πειράγματα, βωμολοχίες αλλά και παρά πολλές άλλες σοβαρές σκέψεις..

Ότι δηλ γίνεται στο καφενείο.

Μαλώνεις με Πολιτικά αντίθετους, ποδοσφαιρικά, μουσικά,ή συμφωνείς και συζητάς.
Έχω γνώση για την αγωνία των γιατρών και των νοσηλευτών και αναγνώριζω την αγωνία τους
Πιστευω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος !
Εδώ ομως έχει γίνει σκύλευση, ακόμη και του έργου μου απ τα ΜΜΕ επειδή έγραψα στο fb αυτό που μπορούν να διαβάσουν οι φίλοι μου.Έχουμε μπει σε άλλο πλαίσιο ζωής, που το fb είναι η προσωπικότητα του καθενός μας; (Ερώτηματικο)Είναι μια εικονική πραγματικότητα ας το παραδεχθούμε..
Ο πασατεμπος μας
Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ..».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos