Η viral πάστορας που έγινε στρίπερ απαριθμεί τα... «δώρα» που της χάρισε το 2020!

03 Ιανουαρίου 2021 21:51

Πλέον η Νικόλ Μίτσελ «καθαρίζει» 100.000 δολάρια τον μήνα, μέσω του OnlyFans και άλλων δραστηριοτήτων - Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram για τα όνειρά της που έγιναν πραγματικότητα


Μπορεί το 2020 να ήταν μια... ζόρικη χρονιά για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη μας, όμως για την Νικόλ Μίτσελ το έτος της πανδημίας έφερε πολλά «δώρα» και οικονομική ευημερία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η «πάστορας που έγινε στρίπερ», όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της στο Instagram, απαριθμεί τα όνειρά της που έγιναν πραγματικότητα μέσα στους περασμένους μήνες παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Η διεθνής αναγνωρισιμότητα που χάρισαν στην μητέρα τριών παιδιών και πρώην πάστορα τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου «μεταφράστηκαν» σε μεγάλη αύξηση των εισοδημάτων της και «ανοίγματα» στη σοουμπιζ, όπως υποστηρίζει η ίδια, στέλνοντας μέσω της σελίδας της ένα μήνυμα στους φαν της: Όσο άσχημα κι αν δείχνουν τα πράγματα, ποτέ μην αποθαρρύνεστε και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos