Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς δείχνει εντυπωσιακή στα 51 -Γυμναστική και αυστηρή διατροφή με 1.400 θερμίδες

18 Ιανουαρίου 2021 01:04

Οι φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές της Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασαν ακόμα περισσότερο του φαν της καθώς αναδείκνυαν την απίστευτα καλλίγραμμη φιγούρα της.

Με γραμμωμένο σώμα, γλουτούς που τραβούν την προσοχή, και άψογη επιδερμίδα, η τραγουδίστρια καταφέρνει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή εικόνα στα 51 της χρόνια. Τα μυστικά της εμφάνισής της όμως, προέρχονται από έναν συνδυασμό στις επιλογές του τρόπου ζωής, που περιλαμβάνει εντατική γυμναστική, αυστηρή διατροφή 1.400 θερμίδων την ημέρα, vegan detox γεύματα, πολύ νερό και καθόλου καφεΐνη και αποφυγή του ήλιου.

 Σκληρή γυμναστική και χορός
Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της όπου ακολουθεί τα προγράμματα των David Kirsch και Tracy Anderson. Ταυτόχρονα, όμως ο χορός είναι ένας ακόμα τρόπος να διατηρήσει την φόρμα της. «Είμαι 100% πεπεισμένη ότι η γυμναστική είναι ένα κομμάτι που με κάνει χαρούμενη. Ο χορός ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και το να αφιερώσω χρόνο να κουνήσω το σώμα μου και να κάνω κάτι που είναι τόσο καλό για εμένα είναι το κλειδί για την ευτυχία μου», είχε πει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της το 2016 στο Hello!.

 Όπως αποκάλυψε σε άλλη συνέντευξή της γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, και όταν είναι στη Νέα Υόρκη με τον David Kirsch και όταν είναι στο Λος Άντζελες με την Tracy Anderson.

 Τι ξεχωριστό κάνει όμως στις προπονήσεις της; Σύμφωνα με τον David Kirsch δουλεύουν ολόκληρο το σώμα με HIIT και σύνθετες ασκήσεις όπως crossover lunges, squats, burpees και kickboxing. Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι οι αγαπημένες της ασκήσεις για τους κοιλιακούς περιλαμβάνουν μπάλες ισορροπίας.

 Τι τρώει η Τζένιφερ Λόπεζ σε μία μέρα;
Και η διατροφή όμως αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εικόνας της καθώς η τραγουδίστρια πιστεύει στον κανόνα που θέλει τους κοιλιακούς να χτίζονται στην κουζίνα. Η ίδια πάντως έχει παραδεχθεί ότι έχει μείνει να λιμοκτονεί μέχρι το μεσημεριανό.
Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τη διατροφή της έδωσε η Tracy Anderson, γυμνάστρια των σταρ, η οποία αποκάλυψε το 2018 ότι την καθοδηγεί να τρώει καθαρές τροφές γιατί χρειάζεται ενέργεια. «Είναι όλα βιολογικά και είναι πολύ καλά μελετημένα, με ισορροπία μεταξύ πρωτεϊνών πολύ υψηλής ποιότητας και πολλών τροφίμων με πολλά θρεπτικά συστατικά … όλα είναι φρέσκα».

 Μιλώντας στο US Weekly το 2016, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι το πρωινό της περιλαμβάνει ένα Body Labor Shake 90 θερμίδων, αποκαλύπτοντας ότι το πίνει με γάλα κινόα ή νερό και παραδέχτηκε ότι δεν έχει καταναλώσει εδώ και χρόνια καφεΐνη.

Επειδή το πρωινό της είναι τόσο λίγο, η ίδια παραδέχθηκε ότι μέχρι το μεσημεριανό λιμοκτονεί. Όσον αφορά στο βραδινό της, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ένα από τα πιάτα που τρώει είναι στήθος κοτόπουλο φιλέτο στη σχάρα με μισό φλιτζάνι σοταρισμένα λαχανάκια Βρυξελλών και μισό φλιτζάνι ψητές πατάτες γιαμ με θαλασσινό αλάτι.

Και τα σνακ όμως είναι κομμάτι της διατροφής της. Η Λόπεζ άλλωστε είχε πει ότι φροντίζει να εφοδιάζεται με φρούτα και λαχανικά ανάμεσα τα γεύματα, όταν είναι στο τρέξιμο, ώστε να μην ξεμένει από ενέργεια.

Φυσικά, όμως, είναι άνθρωπος και υποκύπτει σε ένοχες απολαύσεις. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να τιμωρείς τον εαυτό σου αν κάνεις λάθος ή αν φας ένα πατατάκι. Όλοι θέλουν ένα μπισκότο ή ένα κομμάτι κέικ ή τηγανητό κοτόπουλο», είχε πει χαρακτηριστικά.

 Νερό και ύπνος
Τέλος, και η ενυδάτωση αλλά και ο ύπνος αποτελούν σημαντικό κομμάτι για τη διατήρηση της εικόνας της. «Το να πίνετε άφθονο νερό, ειδικά πριν από την προπόνηση, μπορεί να σας βοηθήσει να πιέσετε πιο σκληρά και να αποδώσετε περισσότερο», είχε συμβουλεύσει η ίδια ενώ για αναφερόμενη στον ύπνο τον είχε χαρακτηρίσει ως «όπλο» ενάντια στη γήρανση.
«Μου αρέσει ένας καλός ύπνος 9 ή 10 ώρες, αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω ποτέ. Επομένως, επτά ή οκτώ είναι υποχρεωτικές [Αν δεν τα καταφέρω] απλά δεν νιώθω καλά. Αρχίζω να νιώθω τρελή, γίνομαι συναισθηματική και νιώθω κουρασμένη όλη την ώρα».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos