Πέτρος Φιλιππίδης: Τον «έκοψε» η ΕΡΤ από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

08 Φεβρουαρίου 2021 14:20

Η Δημόσια Τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα να «κοπεί» η σειρά νωρίτερα λόγω των εξελίξεων


Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ακούγονταν τις τελευταίες μέρες και ήθελαν την ΕΡΤ να «τελειώνει» τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μετά τις καταγγελίες γνωστών ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ενώ λοιπόν, οι φήμες «φούντωναν», η Δημόσια Τηλεόραση με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα να «κοπεί» η σειρά, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε αυτή «μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», όμως ο «ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς»
Πώς θα γίνει η αποχώρησή του;

Τα τρία σενάρια είναι:

- Ο Πέτρος Φιλιππίδης να γυρίσει κάποια επεισόδια και να αποχωρήσει ομαλά
- Μέσω διήγησης των ηρώων να ολοκληρωθεί ο ρόλος
- Να υπάρξει αντικατάστασή του στον ρόλο από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ήταν και η αρχική επιλογή για τη σειρά
Το τρίτο σενάριο είναι το επικρατέστερο.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos