Eurovision 2021: Χαμός με το τραγούδι της Κύπρου -Γιατί ζητούν ακύρωση της συμμετοχής

27 Φεβρουαρίου 2021 23:50

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο και η Ελενα Τσαγκρινού θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το κομμάτι El Diablo.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βίντεο κλιπ του El Diablo και οι λάτρεις του μουσικού διαγωνισμού άκουσαν το τραγούδι για πρώτη φορά.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι, για το οποίο ωστόσο υπάρχουν ορισμένες αντιδράσεις και ενστάσεις τόσο για τον τίτλο όσο και για τους στίχους, με πολίτες να ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής της Κύπρου στην εφετινή Eurovision, επειδή, όπως προκύπτει από τους στίχους, η Ελενα Τσαγκρινού έδωσε την... καρδιά της στον «Διάβολο».

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών μέσω ψηφίσματος στο Avaaz.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, η Αστυνομία δέχθηκε αναφορές από το ΡΙΚ, οι οποίες κάνουν λόγο για απανωτά απειλητικά τηλεφωνήματα που φθάνουν στο Ίδρυμα.

Αυτό είναι το ψήφισμα

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί συμπολίτες. Η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας»

Μέχρι στιγμής, οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 3.000.

Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision:
«I fell in love, I fell in love I gave my heart to el diablo, el diablo

I gave it up, I gave it up Because he tells me I’m his angel, I’m his angel

Oh-oh-oh, el diablo, el diablo I fell in love, I fell in love

I gave my heart to el diablo, el diablo».



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos