Eurovision: "Στόχος η είσοδος μας στο Top-10 ξανά!", δηλώνει ο Δημήτρης Κοντόπουλος!

15 Μαρτίου 2021 17:28

Μετά την επίσημη κυκλοφορία της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 “Last Dance” με την 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, η Ελληνίδα εκπρόσωπος παράλληλα με την εντατική προετοιμασία της σκηνικής παρουσίας συνεχίζει τις συνεντεύξεις στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα το μεσημέρι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love It” η Στεφανία μαζί με τον συνθέτη του τραγουδιού Δημήτρη Κοντόπουλο παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με την προετοιμασία του “Last Dance”, αλλά και την αποδοχή που έχει το τραγούδι στο κοινό.

Η γλυκιά Στεφανία εξέφρασε πόσο χαρούμενη και υπερήφανη είναι που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά και πόσο ικανοποιημένη είναι από τη μέχρι τώρα αποδοχή του τραγουδιού σε Ελλάδα και Εξωτερικό ιδίως στα social media. Μάλιστα τα μηνύματα που έχει από την Ολλανδία όπου γεννήθηκε και διαμένει είναι πολύ ενθαρρυντικά και ελπίζει στη στήριξή της τη βραδιά της Eurovision! Όσον αφορά στις προετοιμασίες, η Στεφανία δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι περισσότερο για τη σκηνική παρουσία, καθώς συνεχίζει τις πρόβες καθημερινά με τον μετρ του είδους Φωκά Ευαγγελινό και δηλώνει αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν ερωτήθηκε ποιο σημείο του video clip της αρέσει περισσότερο, η Στεφανία απάντησε ότι η αγαπημένη της σκηνή είναι αυτή με τον Πήγασο! Επίσης, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι την ενδυματολογική επιμέλεια της εμφάνισής της έχει αναλάβει ο γνωστός σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος. Η Στεφανία εξέφρασε την έκπληξή της για τις αντιδράσεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου, αλλά και την χαρά της για τη συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού στην οποία έχει ήδη ευχηθεί καλή επιτυχία και την περιμένει στην Ολλανδία!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τη σειρά του τόνισε την πολύ καλή αποδοχή που έχει το τραγούδι στα Ευρωπαϊκά Charts, καθώς σε 8 χώρες το “Last Dance” είναι ήδη μέσα στο Top-20. Σχετικά με τον στόχο που έχει θέσει ο ομάδα της Στεφανίας για την Eurovision 2021 τον προσεχή Μάϊο, ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε:

 Για μας φέτος η πρόκληση είναι να ανατρέψουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων και να ξανακαταφέρουμε να βάλουμε την Ελλάδα στο Top-10!

Μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

ΣΚΑΪ/ Love it

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos