Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία

30 Μαρτίου 2021 23:23

Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν το Διαφάνι τον αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό. Άλλωστε οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και αργά ή γρήγορα για όλους έρχεται η ώρα της κρίσης… με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! 

Στο 118o επεισόδιο, την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτ του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.

Advertisement
 

Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.

Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού. 

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos