Ελευθερία Ελευθερίου: Εφυγε με δάκρυα από το Survivor - Πώς αντέδρασε το κοινό στα social media

15 Απριλίου 2021 13:50

Το who is who της Κύπριας τραγουδίστριας - Από τη Eurovision και το καυτό Instagram μέχρι τη μάχη για επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μένει πια… Άγιο Δομίνικο. Μετά από 3,5 μήνες παραμονής στο Survivor η Κύπρια τραγουδίστρια αποχώρησε έχοντας στις αποσκευές της εκτός από πρωτόγνωρες εμπειρίες και μερικές χιλιάδες ευρώ. Η 31χρονη καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με τον συνάδελφό της και 7 φορές προτεινόμενο Τριαντάφυλλο, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Το τηλεοπτικό κοινό της έδειξε την πόρτα της εξόδου και αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους τρεις άνδρες.

Η συγκίνηση μεγάλα και τα συναισθήματα δυνατά. Λίγο πριν πάρει τη δάδα της και κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Survivor, είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Το ένιωθα! Ήταν κι ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυα είναι από συγκίνηση και χαρά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία. Είμαι πραγματικά πολύ καλά».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες στοTwitter εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Δεν έλειψαν και εκείνοι που έκαναν συγκρίσεις με την καριέρα της και την εμφάνισή της στη Eurovision.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos