Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζει τον γιο της Μιχαήλ Βαρθακούρη στην Πάρο

21 Μαϊος 2021 00:01

Στην Πάρο έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί συχνά την επισκέπτονται τα δυο της παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο,  Μιχαήλ – Άγγελος και Νικόλας.

Και οι δυο έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών τους αφού ο Μιχαήλ – Άγγελος ασχολείται με τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία ενώ ο Νικόλας με το τραγούδι. Μάλιστα, η Σοφία Αλιμπέρτη δείχνει να είναι πολύ περήφανη και για τους δυο τους αφού συχνά δημοσιεύει στα social media μέρος της δουλειά τους.

Άλλες πάλι φορές, δημοσιεύει φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές εκφράζοντας την αγάπη της προς το πρόσωπό τους. 

Αυτή τη φορά, η Σοφία Αλιμπέρτη ανέλαβε χρέη φωτογράφου απαθανατίζοντας τον μεγάλο της γιο Μιχαήλ – Άγγελο σε ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos