Ριάντ Μαχρέζ-Τέιλορ Γουόρντ: Οι σαμπάνιες των 3.000 ευρώ και τα πιτόγυρα στα Ματογιάννια

15 Ιουνίου 2021 19:51

Ξεσαλώνει μαζί με την εκρηκτική σύντροφό του Τέιλορ Γουόρντ στην Μύκονο ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι που γλένταγε  μέχρι τα ξημερώματα και όταν πείνασε το έριξε στα σουβλάκια

Στο νησί των ανέμων παρτάρει τα τελευταία 24ωρα ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι Ριάντ Μαχρέζ που απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές του διακοπές, μαζί με την εκρηκτική σύντροφό του Τέιλορ Γουόρντ και φίλους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που αφίχθηκε στο νησί με ιδιωτικό αεροσκάφος, μένει σε βίλα στο Cavo Tagoo και χθες του έδωσε και κατάλαβε αφού ξεκίνησαν από το πρωί και το πήγαν μέχρι τα ξημερώματα.

Το πρώτο μεγάλο γλέντι έλαβε χώρα στον Πάνορμο όπου έκαναν μπάνιο και μετά κατέβηκαν στο εστιατόριο του Principote για φαγητό και ποτό, όπου η Γουόρντ αλλά κυρίως οι φίλες της τα έδωσαν όλα εντρυφώντας στην σαμπάνια Henri Giraud και όχι μόνο.

IMG_1810_2
IMG_1813



Το βράδυ η παρέα χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ κατέβηκε στην χώρα για δείπνο στο Interni

, το οποίο μετατρέπεται μετά τις δώδεκα σε κλαμπ με δυνατές μουσικές. Εκεί έφαγαν και ήπιαν απολαμβάνοντας την Μύκονο της νύχτας και δενν αποχώρησαν παρά μόνο αφού έκλεισε το μαγαζί. 

Ο Μαχρέζ εμφανίζεται χαλαρός και άνετος με καπέλο ή χωρίς και εν αντιθέσει με το κορίτσι του που ποστάρει συνέχεια stories αυτός περιορίστηκε μόνο σε δύο.
riyad-mahrez_000
riyad-mahrez_0002



Το πρωί πάντως-γύρω στις τέσσερις η ώρα-μάλλον πείνασε γιατί η παρέα σταμάτησε σε κλασσικό γυράδικο στα Ματογιάννια και πλάκωσε τα πιτόγυρα πριν επιστρέψουν ολοι στα ξενοδοχεία τους.      

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos