Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πιέσεις του ΣΚΑΙ και η κόντρα με την Καινούργιου

14 Νοεμβρίου 2021 14:03

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον ΣΚΑΙ, αλλά και για την κόντρα που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι κάμερες βρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Αγγελίδου, με την Ιωάννα Μαλέσκου να επισκέπτεται την έκθεση, γεμάτη χαρά και αγάπη για την τέχνη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον σύντροφό της, αναφέροντας πως είναι καλά, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Όταν οι ερωτήσεις εστίασαν στον ΣΚΑΙ και στις πιέσεις με τον χρόνο, την αλλαγή ώρας και τα νούμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου έσπευσε να απαντήσει πως δεν ισχύουν όλα αυτά.

Όπως δήλωσε και η ίδια, χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύουν όλα αυτά και δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσει για τέτοια θέματα. Μιλάει και τοποθετείται υπεύθυνα ο σταθμός. Δε στεναχωριέμαι, όταν δεν ισχύει κάτι. Στενοχωριέμαι με πράγματα που μπορεί να έχουν υπόσταση και βάση».

Σχετικά με τους προηγούμενους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει με κανέναν πρόβλημα και πως οι άνθρωποι με τους οποίους έχει συναναστραφεί σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο δεν είχαν πότε παράπονο από εκείνη.

Εκτός από τον ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου και για την “κόντρα” που έγινε on air από τις δύο εκπομπές. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση! Ειλικρινά, εκεί είναι που στενοχωριέμαι, όταν ακούει αυτά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos