Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: «Θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή της Στέλλας»

20 Νοεμβρίου 2021 15:51

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, Stars System, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πολλά για τον ρόλο της, Στέλλα, στη σειρά «Σασμός».

 Η Στέλλα είναι μία αγαπητή γενικά στο κοινό χαρακτήρας. Έχει πληγωθεί, έχει στεναχωρηθεί, έχει χάσει την πίστη της στην αγάπη και τον έρωτα μετά από τον χωρισμό της με τον Αστέρη.

 Είναι μία γυναίκα που δρα άλλοτε με τη λογική και άλλοτε με το συναίσθημα. Έτσι, πολύς κόσμος ταυτίζεται, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, αναφερόμενη φυσικά στο γεγονός ότι λαμβάνει συχνά πολλά μηνύματα αγάπης.

Η Σαμαρά ως Στέλλα στη σειρά Σασμός
Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συχνά ο κόσμος, αλλά και δικοί της γνωστοί, την ταυτίζουν με τον ρόλο της Στέλλας. Κάτι που της προκαλεί θαυμασμό, αλλά και γέλιο. Η ίδια ανέφερε, ξεσπώντας σε γέλια, ότι πολλές φορές ότι πρέπει να τους υπενθυμίσει: «Παιδιά, δεν είμαι η Στέλλα, είμαι η Ευγενία». Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα της άρεσε πολύ να υποδυθεί την κακιά.

 Το νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή της Στέλλας
Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε επίσης ότι ένα νέο πρόσωπο έρχεται να αναστατώσει τη Στέλλα, στη σειρά «Σασμός». Συγκεκριμένα τονίζει «θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή της Στέλλας» και μετά η Άση Μπήλιου της κάνει νύξη για έναν γιατρό. Η ηθοποιός χαμογελάει και προσθέτει ότι «θα της ταίριαζε της στέλλας ένας γιατρός», ενώ επισημαίνει ότι όντως θα έρθει ένας γιατρός στη ζωή της και θα ξεκινήσει κάτι πολύ ωραίο.

 Παρόλα αυτά, εξηγεί ότι η Στέλλα είναι ένα άτομο που κουβαλάει πολλά βαρίδια, της έχουν συμβεί πολλά, οπότε θέλει λίγο χρόνο. Στην αρχή, όμως, αυτό το «κάτι»… θα πάει καλά.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos