Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει τον γάμο της στα παιδιά της

27 Δεκεμβρίου 2021 21:13

Η Μαρίνα αναζητά τρόπους να πει στα παιδιά της την αλήθεια στη σειρά Σασμός, τη στιγμή που ο Πέτρος και η Αργυρώ ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη.

Η Αργυρώ συνεχίζει να βλέπει τον Αστέρη, ενώ ο Πέτρος παλεύει να δεχτεί το παρελθόν της Σεμίνας και τα ψέματα που του είπε.

Η γιαγιά Ειρήνη έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σπιτικό των Βρουλάκηδων, καθώς η ιστορία με την Ανθούλα και το παιδί, της δημιουργεί εφιάλτες. Η Μαρίνα, θέλοντας να σιγουρευτεί πως η πεθερά της είναι εντάξει, θα διαβάσει το ένοχο αυτό γράμμα, φτάνοντας μόνη της στην αλήθεια.

Ο σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση. Η ίδια αισθάνεται προδομένη, ταπεινωμένη. Ζητάει από τον Αντώνη να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς θέλει να τον παντρευτεί και θα το κάνει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Η Μαρίνα Έξαλλη

Σε σοκ ο Πέτρος

Όταν η Μαρίνα αποφασίσει να ανακοινώσει τον γάμο της, ο Πέτρος και η Αργυρώ θα την κοιτάξουν σοκαρισμένοι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η Αργυρώ θα παγώσει στο άκουσμα αυτό, θα αφήσει την μητέρα της να πράξει, όπως εκείνη νομίζει.

Αντίθετα με την Αργυρώ, ο Πέτρος θα θυμώσει πολύ. Θα δει πως η αδερφή του δέχεται το γεγονός αυτό, γιατί ταυτίζεται με αυτή την ιστορία. Εκείνος, όμως, δε θα επιστρέψει να γελοιοποιηθεί η οικογένειά του!

Η Αργυρώ και ο Πέτρος

Ανακοινώνει στην Μαρίνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί! Η Μαρίνα τον κοιτάζει, θέλει να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του και το γράμμα της Ανθούλας, όμως διστάζει. Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βγει εκτός ελέγχου.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos