Ναταλία Δραγούμη: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορωνοϊό, χαιρέτησα τα παιδιά μου, πήγα στο νοσοκομείο κι έκλαιγα»

05 Ιανουαρίου 2022 16:31

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και δήλωσε πως τα φετινά ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της

Δύσκολα ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για τη Ναταλία Δραγούμη, καθώς κι εκείνη, αλλά και ο γιος της νόσησαν από κορωνοϊό.

Η ηθοποιός μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή Mega Καλημέρα και περιέγραψε πώς πέρασε τις γιορτές.

«Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα, ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, οπότε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε, μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άνδρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλούσαμε σε βίντεοκληση», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

 Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε και εξήγησε πως έφτασε μέχρι και το νοσοκομείο.

«Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είπε να φωνάξω γιατρό να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό, ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε, μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία. Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γυρίσει σε πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο τελικά και πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου κι έκλαιγα. Δε νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα», δήλωσε η ηθοποιός.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos