Σασμός: Ερωτευμένος ο Μανόλης – Ποια τον πολιορκεί;

29 Ιανουαρίου 2022 21:24

Νέοι έρωτες και δυνατά ειδύλλια έρχονται στα επόμενα επεισόδια. Ο Μανόλης θα γνωρίσει την Έλλη και η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, στη σειρά Σασμός.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα με τον Πέτρο και την Θοδώρα, ο νεαρός αυτός χαρακτήρας προσπαθεί να σταθεί πλάι στην οικογένειά του.

Για πρώτη φορά, θα δούμε τον Μανόλη να στηρίζει την Θοδώρα, βοηθώντας τη να πάρει την καλύτερη απόφαση για να σώσει ή να διαλύσει τον γάμο της. Θα της συμπαρασταθεί, θα της προτείνει λύσης, θα μαλακώσει.

Παρόλο που αρκετοί τηλεθεατές περίμεναν πως η Τζένη και ο Μανόλης θα έρθουν ακόμη πιο κοντά, ο πρωταγωνιστής θα αφεθεί στα δίχτυα ενός άλλου έρωτα. Η νεαρή Έλλη θα μπει στη σειρά, με αποτέλεσμα ο Μανόλης να αλλάζει σημαντικά, στη σειρά Σασμός.

Ο Μανόλης και η Τζένη

Θα βρει το θάρρος να της προτείνει να βγουν, θα ετοιμαστεί με χαρά για αυτό το πολυπόθητο ραντεβού. Τί θα συναντήσει, όμως, εκεί; Θα εξελιχθούν τα πράγματα, όπως τα είχε σχεδιάσει ή η γνωριμία αυτή κρύβει παγίδες;

Στο μεταξύ, η Θοδώρα αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Γιώργη. Θα καταφέρει εκείνος να την συγχωρήσει, αφήνοντας πίσω του την έκρηξη που έγινε στο γλέντι;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos