Σασμός: Νύχτα θρίλερ – Δολοφόνοι απειλούν Μαρίνα και Αργυρώ

23 Φεβρουαρίου 2022 19:04

Μία εφιαλτική νύχτα θα ζήσει η οικογένεια Βρουλάκη. Αδίστακτοι δολοφόνοι θα εισβάλλουν στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη να βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο, στη σειρά Σασμός.

Ο τρόμος θα σκορπιστεί σε όλο το χωριό. Πληρωμένοι εγκληματίες θα παραβιάσουν τον χώρο τους, θέλοντας να τις τρομοκρατήσουν. Η Μαρίνα θα μπει μπροστά, αποφασισμένη να σώσει την οικογένειά της, με κάθε κόστος.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ παραμένουν αγκαλιασμένες και τρέμουν από τον φόβο. Μόνο που όλα δείχνουν πως οι δολοφόνοι αυτοί, περισσότερο ήθελαν να “τρομάξουν” την Αργυρώ και την Μαρίνα, παρά να κάνουν κακό, στη σειρά Σασμός… Ποιος βρίσκεται από πίσω;

Αργυρώ και Μαρίνα

Κι όμως, η επίθεση αυτή έχει στοιχεία Σταματάκηδων. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, η Καλλιόπη αποφασίζει να διώξει τους Βρουλάκηδες από το νησί. Θεωρεί πως μόνο εάν οι τρεις γυναίκες απειληθούν και φύγουν μακριά, τότε μόνο θα καταφέρουν να ηρεμήσουν…

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Μαθιός στο βουνό, σειρά έχει το αντίπαλο στρατόπεδο. Η Καλλιόπη θέλει να τρομοκρατήσει την οικογένεια, δείχνοντας αφενός πως δε φοβούνται κι αφετέρου πως δε χωρούν άλλο στο χωριό τους.

Η Καλλιόπη

Πράγματι, η επίθεση αυτή θα βάλει σε σκέψεις την Μαρίνα, η οποία θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι αδύναμη και μόνη, έχοντας χάσει πατέρα, σύζυγο και γιο… Χωρίς δεύτερη σκέψη, μαζεύει τα πράγματά της και εξαφανίζεται από την Κρήτη, μαζί με την Αργυρώ.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos