Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει και καίει τον Μαθιό

08 Μαρτίου 2022 22:31

Ο Μύρωνας δε θα αποχαιρετήσει οριστικά το χωριό του, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να μην επαναπαύεται, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός αστυνομικός, μπορεί να έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, όμως δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές του να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Έχει βάλει πείσμα να ξετυλίξει το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, φέρνοντας στο φως τη δικαιοσύνη. Μπορεί στο πλευρό του Αντώνη να βρίσκεται ο Γεράσιμος, ο Μύρωνας, όμως, θα επιστρέψει, αποφασισμένος να καταδικάσει τον ένοχο.

Πράγματι, όπως δήλωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Μύρωνας και ο Μαθιός θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Ένα στοιχείο θα είναι αρκετό για να ανοίξει ξανά η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή.

Ο Μαθιός στη σειρά Σασμός

Ο Μαθιός ζει ανενόχλητος τη ζωή του, πιστεύοντας πως ο κύκλος αυτός έχει κλείσει. Η χαριστική βολή θα έρθει τόσο από τον Μύρωνα, όσο και από την Κλαίρη, η οποία θα μάθει την σκληρή αλήθεια από τον Μανόλη και θα του δώσει δύναμη, για να αποκαλύψει όλα όσα είδε στο βουνό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μύρωνας δε θα επιστρέψει μόνο στις έρευνες, αλλά και στο πλευρό της Άσπας, η οποία αναμένεται να βρεθεί ξανά σε κίνδυνο, εξαιτίας του Κώστα. Το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Μαμιός δεν έφυγε οριστικά από τη σειρά Σασμός.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos