Σασμός – Κλαίρη: «Μανόλη, ήρθε η ώρα να ομολογήσεις»

21 Μαρτίου 2022 20:54

Ο Μανόλης ανοίγεται σταδιακά την Κλαίρη και της αποκαλύπτει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος που όλοι αναζητούν, στη σειρά Σασμός. Η ίδια πέφτει από τα σύννεφα, μόλις συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος της κουβαλάει μέσα του κάτι τόσο φρικτό.

 
 Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος δίνει την ευχή του στη μητέρα του και δέχεται τον Μαθιό ως πατέρα. Αυτό φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Μανόλη, ο οποίος γνωρίζει για ποιον λόγο έγιναν όλα…
 

Ο Μανόλης στη σειρά Σασμός

Του τονίζει πως πρέπει να μιλήσει, να ομολογήσει όλα όσα είδε στο βουνό εκείνη την ημέρα. Ο Μανόλης διστάζει, όμως εκείνη γνωρίζει πως να του δώσει τη δύναμη που εκείνος αναζητά τόσο καιρό.

 Ο Μανόλης τρέχει στην αγκαλιά της Θοδώρας. Είναι έτοιμος να της τα αποκαλύψει όλα. Η Κλαίρη είναι πίσω και τον στηρίζει, του δίνει ελπίδα… Λίγο πριν ο νεαρός μπει στο τμήμα, λίγο πριν αντικρίσει τον Αντώνη, τα πάντα ανατρέπονται ξανά.

Ο Αμερικάνος ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, με σκοπό να έχει κοντά του τις αρχές. Θέλει να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου και για να το καταφέρει, πρέπει να πάρει την ευθύνη ενός άλλου φόνου…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos