Σασμός Spoiler: Κατάθεση φωτιά ανατρέπει τη δίκη του Αστέρη

22 Μαρτίου 2022 21:39

Μία κατάθεση – βόμβα έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα στη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αυτή ημέρα, με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να στέκονται ξανά απέναντι.

Η δίκη ξεκινάει, με τον Αστέρη να έχει το κεφάλι του κατεβασμένο. Δίπλα του βρίσκεται η Στέλλα, η οποία δε φεύγει λεπτό από κοντά του. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ η Αργυρώ στην αιώνια καταδίκη του.

 Τα πράγματα δε θα εξελιχθούν ακριβώς όπως θα ήθελαν. Ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ είναι πεπεισμένες πως ο Αστέρης θα καταδικαστεί, μία κατάθεση φέρνει την ανατροπή! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και ρίχνει φως στην υπόθεση.

Η μέρα του φόνου
Η κατάθεση της Σεμίνας θα ανατρέψει τη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Η ίδια θα ομολογήσει πως βρισκόταν μπροστά στο φρικτό αυτό έγκλημα, πως είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της να παθαίνει… Η ίδια παραδέχεται πως τίποτα δε θα είχε συμβεί, εάν ο Πέτρος δεν σήκωνε πρώτος το όπλο του.

«Ο Αστέρης ήθελε απλώς να αμυνθεί», θα αναφέρει στους δικαστές. Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα παγώσουν. Η Στέλλα θα πάρει μία ανάσα ανακούφισης, γνωρίζοντας πως τώρα είναι η ευκαιρία της να “χτυπήσει”.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Αστέρης Σταματάκης είναι ένα βήμα πριν αθωωθεί… Ένα γεγονός που δε θα αρέσει καθόλου στην Αργυρώ, στην Μαρίνα και στον Άγγελο Βρουλάκη. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους και ποια η στάση τους απέναντι στη Σεμίνα;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos