Σασμός: Είναι τελικά αληθινή ιστορία η σειρά; Ο Σπύρος Πετρουλάκης απαντά

29 Μαρτίου 2022 21:55

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του αγαπημένου μας βιβλίου “Σασμός”, κάθισε στον καναπέ του Studio 4 και μίλησε με τους παρουσιαστές για την ιστορία που σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

 
 

«Μου συστήθηκε, λέγοντας πως διάβασε το βιβλίο μου και θέλει να το κάνει σειρά. Τον ρώτησα τί σειρά και απάντησε στην τηλεόραση. Τότε είπα “καλά εντάξει, ο τύπος είναι τρελός”».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης μιλάει στο Σασμό

Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα;

Ο Σπύρος Πετρουλάκης διευκρίνισε πως ο Σασμός δε βασίζεται σε αληθινή ιστορία, αλλά σε κάποιες καταστάσεις που έζησε στην Κρήτη και τον στιγμάτισαν. «Έχω ζήσει κλειστά στόματα, ματιές και βλέμματα σκοτεινά, τα οποία σου λένε μία ολόκληρη ιστορία».

Όταν ήταν περίπου στην ηλικία των 20+ ετών, ο συγγραφέας ήρθε αντιμέτωπος με ένα γεγονός που θα του μείνει αξέχαστο. Βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικτό φονικό, το οποίο έγινε λόγω…βεντέτας.

«Σκότωσαν έναν άνθρωπο μπροστά στα μάτια μας και μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Αυτό που κάνουν οι άνθρωποι που θέλουν να φέρουν τον Σασμό και την αγάπη, είναι μία άγια πράξη, είναι ευλογία».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos