STAN Αντιπαριώτης: Πρεμιέρα στις 8 Απριλίου στο «Tokyo Theater Athens»! Μαζί του οι Kings

06 Απριλίου 2022 18:22

Ο STAN Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, που θέλει να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πάντα δίνει κάτι διαφορετικό στο κοινό του, βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για όσα θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 8 Απριλίου στο «Tokyo Theater Athens»!

Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, όπως η τελευταία hot club banger μουσική πρόταση «Για Δυό», που όλες έχουν αγαπηθεί από το κοινό, μετρούν εκατομμύρια YouTube views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay, ο STAN Αντιπαριώτης είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω – κάτω στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

{https://www.youtube.com/watch?v=SiqPFCDdeMU}

Στο «Tokyo Theater Athens», οι πρόβες για τον τραγουδιστή, αλλά και οι προετοιμασίες, συνεχίζονται σε ενθουσιώδες κλίμα. Το «Tokyo Theater Athens», που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των θαμώνων του με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, τον εντυπωσιακό φωτισμό και την καταπληκτική διακόσμηση, είναι ο απόλυτος live clubbing προορισμός.

stan 02

Από αυτή την Παρασκευή, 8 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο STAN Αντιπαριώτης θα είναι κοντά μας με μία σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Μαζί του εμφανίζονται οι ανανεωμένοι Kings, με την νέα προσθήκη του συγκροτήματος, τη Μαριλένα Animado και το νέο τους hit single «Madame».

Συμμετέχουν η DJ Rania Papadaki και πολλά ανατρεπτικά dance shows.

stan 03

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos