Σασμός – Η Μαρίνα απειλεί: «Μείνε μακριά από το εγγόνι μου»

15 Απριλίου 2022 15:15

Η Μαρίνα και ο Αστέρης θα έρθουν πολύ σύντομα αντιμέτωποι, ανταλλάζοντας βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Μία κίνηση του Αστέρη θα είναι αρκετή, για να προκαλέσει τον εκνευρισμό της ηρωίδας μας.

Η Αργυρώ θα μαζέψει τις βαλίτσες της, επιστρέφοντας στα Γιάννενα. Εκεί την περιμένει η νέα της οικογένεια, με τον Σταύρο να την αγκαλιάζει σφιχτά. Η Μαρίνα την ακολουθεί, θέλοντας να την δει -επιτέλους- ευτυχισμένη.

 Ο Αστέρης, μη μπορώντας να αντέξει το γεγονός ότι δεν κατάφερε να της μιλήσει, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει στα Γιάννενα. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όμως είναι μάταιο. Εκείνος θέλει να την δει στα μάτια, να της μιλήσει, να της εξηγήσει.

Όταν φτάνει, βλέπει την Αργυρώ αγκαλιά με ένα παιδί. Ο Σταύρος είναι δίπλα της, την κοιτάζει με αγάπη και παίζει με το παιδί. Η οικογένεια αυτή φαίνεται από μακριά ευτυχισμένη… Η καρδιά του γίνεται χίλια κομμάτια. Το τέλος τους είναι οριστικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι στα Γιάννενα και τρέχει αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει, στη σειρά Σασμός. Του φωνάζει να μείνει μακριά, τόσο από την κόρη της, όσο και από το εγγονάκι της!

 

Η Μαρίνα στη σειρά Σασμός έξαλλη

Ο Αστέρης σαστίζει. Η εικόνα αυτή του τσάκισε τα σωθικά. Η αγαπημένη του Αργυρώ προχώρησε τη ζωή της και έκανε οικογένεια με άλλον… Η Μαρίνα του ζητάει να εξαφανιστεί, να φύγει από τη ζωή τους. Ο Αστέρης επιστρέφει στην Κρήτη, έχοντας χάσει το μυαλό του. Ο πόνος του είναι αβάσταχτος.

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos