Σασμός Spoiler: Πότε θα αγκαλιάσει η Αργυρώ το παιδί της;

18 Απριλίου 2022 20:13

Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που η Αργυρώ θα αγκαλιάσει επιτέλους το παιδί της, στη σειρά Σασμός. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό, πως η Αργυρώ γέννησε τον μικρό Πέτρο.

Η ζωή της στα Γιάννενα έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Ο Σταύρος προσπαθεί να της δίνει καθημερινά κουράγιο, να είναι στο πλευρό της, να την στηρίζει, ακόμη και τηλεφωνικά. Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα στην ύπαρξη του μικρού Πετρή.

 Η Αργυρώ έγινε μητέρα. Έχει χτίσει μία νέα ζωή με τον Σταύρο και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η στιγμή που η Αργυρώ θα ανταμώσει με το παιδί της, αφήνοντας άφωνο το κοινό της σειράς Σασμός, θα έρθει στο επεισόδιο 131, την Τετάρτη του Πάσχα.

Η Αργυρώ σκέφτεται το παιδί στη σειρά Σασμός

Τί θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο;

 Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντηση τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταυρός με τη Δέσποινα… και όχι μόνο. Ποιόν άλλον βιάζεται να συναντήσει η Αργυρώ;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos