Σασμός: Στα χέρια του Νικηφόρου το αποτέλεσμα του τεστ DNA

10 Μαϊος 2022 16:56

Οι ανατροπές στη σειρά «Σασμός» του Alpha συνεχίζονται και το τηλεοπτικό κοινό τις παρακολουθεί καθημερινά με την αγωνία στα ύψη.

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA φτάνουν στα χέρια του Νικηφόρου όμως εκείνος παίρνει μια ανατρεπτική απόφαση στον Σασμό.

 

Σασμός: Στα χέρια του Νικηφόρου το αποτέλεσμα του DNA - Τι θα συμβεί

Ο Νικηφόρος μόλις ακούει τα λόγια του Παντελή αρχίζουν να τον «ζώνουν φίδια». Αρχίζει να υποψιάζεται μήπως η μητέρα του και ο Μαθιός είχαν σχέση πριν το θάνατο του πατέρα του. Και φυσικά δεν διστάζει να ρωτήσει ευθέως τη Βασιλική σχετικά με τις υποψίες του αυτές. Η Βασιλική χωρίς δεύτερη σκέψη προτείνει να κάνουν και οι τρεις τους τεστ dna.

Σασμός: Ο Νικηφόρος δεν ανοίγει τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Ο φάκελος με το αποτέλεσμα των εξετάσεων βγαίνει και παραδίδεται στο Νικηφόρο ο οποίος όμως τη τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και αρνείται να τον ανοίξει.

Προς έκπληξη όλων παραδίδει το φάκελο στο παπα- Μιχάλη δηλώνοντας παράλληλα και στη μητέρα του αλλά και στο Μαθιό πως δεν θέλει να ξέρει το αποτέλεσμα καθώς θεωρεί ως πατέρα του μόνο τον Στεφανή. Τα περί φακέλου θα φθάσουν και στ’ αυτιά της Καλλιόπης. Παρά τις προσπάθειες της όμως δεν θα καταφέρει να μάθει τι έχει μέσα ο φάκελος που έχει στα χέρια του ο παππάς του χωριού.

Η αποκάλυψη δυστυχώς όπως μαθαίνουμε αργεί ακόμη και θα γίνει σε ένα σημείο του δεύτερου κύκλου της σειράς οπότε και θα μάθουν όλοι ότι ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού.

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos