Νίκος Μουτσινάς: Σε ρόλο έκπληξη στο Θέατρο Παλλάς

24 Μαϊος 2022 00:08

Ο Νίκος Μουτσινάς τον ερχόμενο χειμώνα έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στη σκηνή του Παλλάς, στο πλευρό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Το έργο που θα παρουσιάσουν είναι «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιρωντού, που όπως πρώτα σας αποκάλυψε το youfly.com θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, σε διασκευή και σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην «Τρελή του Σαγιό» στο Παλλάς – Ο ρόλος του

Τον ομώνυμο ρόλο της «Τρελής του Σαγιό», αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα αναλάβει τον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου πλανόδιου θεατρίνου που γνωρίζει από πρώτο χέρι την διαφθορά και την ασχήμια που κερδίζει συνεχώς έδαφος στους δρόμους του Παρισίου.

Μαζί με την Ωρελί (Τρελή του Σαγιό) και τους συντρόφους της συνασπίζονται για να αντισταθούν και να διασώσουν την ανθρωπότητα από τα σχέδια των Αρχόντων του Κεφαλαίου, που συνωμοτούν και εποφθαλμιούν τα κοιτάσματα πετρελαίου του Παρισιού, σε βάρος των πολιτών.

Νίκος Μουτσινάς: Σε ρόλο έκπληξη στο Θέατρο Παλλάς

Οι Θεατρικές Σκηνές και ο Πέτρος Ζούλιας, βρίσκονται σε συζητήσεις για την στελέχωση του υπόλοιπου καλλιτεχνικού team, αλλά και του θιάσου που θα βρεθεί μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην σκηνή του Παλλάς, και ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Ο Νίκος Μουτσινάς, του χρόνου αναμένεται να μονοπωλήσει για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του κοινού και θεατρικά αλλά και τηλεοπτικά καθώς εκτός από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι που παρουσιάζει, θα επιστρέψει μετά από σχεδόν τρία χρόνια στο θεατρικό σανίδι, στο έργο «Η Τρελή του Σαγιό» που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Παλλάς από τον Δεκέμβρη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκλειστικές πληροφορίες!

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos