Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αστέρης συνεργάζονται για την Αργυρώ

27 Μαϊος 2022 20:16

Μία συνεργασία που δεν περίμενε κανείς να δει.

Μία συμμαχία που θα αλλάξει τις ζωές όλων, ριζικά. Η Μαρίνα και ο Αστέρης θα συνάψουν μία περίεργη συμφωνία, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν θέλει η Μαρίνα να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της, η μοίρα θα παίξει άλλο παιχνίδι για το πονεμένο αυτό ζευγάρι.

  Ο Αστέρης ενημερώνεται πως η Αργυρώ δεν είναι καλά. Σύντομα, όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Αναζητούν συμβατό δότη, για να καταφέρει η Αργυρώ να νικήσει την μάχη με τον θάνατο.
 

Ο Αστέρης στη σειρά Σασμός

Μόλις ο Αστέρης ανακοινώνεται συμβατός δότης, η Μαρίνα διχάζεται, στη σειρά Σασμός. Πώς μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο από τον φονιά του γιου της; Εάν αυτό το μάθει η Αργυρώ, το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο.

 Ο Αστέρης την ικετεύει να τον αφήσει να δώσει το νεφρό του, χωρίς να το μάθει κανείς. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχουμη, η Μαρίνα δίνει όρκο σιωπής. Αφήνει τον Αστέρη να χειρουργηθεί κι ορκίζεται πως δε θα αποκαλύψει ποτέ στην κόρη της ποιος ήταν ο δότης.

Επομένως, η Αργυρώ σώζεται, χωρίς να γνωρίζει πως ο μεγάλος της έρωτας ήταν αυτός που της έδωσε ξανά πνοή…

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos