Σασμός: Η Στέλλα ζητάει μία τεράστια χάρη από τον Καραπάνο

07 Ιουνίου 2022 19:49

Η Στέλλα έντρομη για τη συνεργασία της με τον Καραπάνο, στο «Σασμό», του ζητάει μία τεράστια χάρη. Ο βαρυποινίτης την έχει του χεριού της και μπορεί να κάνει ότι θέλει με αυτήν την πληροφορία. Θα κρατήσει τον λόγο του;

 

Ο Καραπάνος το έχει σκάσει από τη φυλακή και σε καμία περίπτωση δε θέλει να γυρίσει πίσω σε αυτήν την κόλαση. Αρκετό καιρό έχει κάτσει κι έχει αναλογιστεί τις πράξεις του. Ο ισοβίτης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία κι απέδρασε από τη φυλακή με την ελπίδα να ζήσει ελεύθερος.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Στέλλα. Τη βοήθησε να βρει τη Σεμίνα και να βοηθήσει στην αθώωση του Αστέρη. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή η δικηγόρος να ξεπληρώσει.

Ο Καραπάνος της τηλεφωνεί και της ζητά να τον κρύψει μέχρι να σκεφτεί το επόμενο βήμα του. Η δικηγόρος συμφωνεί αφού δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Ωστόσο, η Στέλλα έντρομη ότι θα χάσει την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός της ζητάει μία μεγάλη χάρη από τον Καραπάνο, στο Σασμό.

Η Στέλλα μιλάει με τον Καραπάνο στο Σασμό

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos