Μύκονος: Ο Νουσρέτ, το ντους με δεκάδες σαμπάνιες στο Nammos και το «ναυάγιο» του Τζέραρντ Μπάτλερ

05 Ιουλίου 2022 15:53

Ο Τούρκος μάγειρας αφίχθη με ελικόπτερο και έπιασε δουλειά, στην Ψαρού τα «μπουγέλα» με Veuve Clicquot πήραν κι έδωσαν ενώ ο διάσημος ηθοποιός που κάνει διακοπές με θαλαμηγό δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το νησί

Ανεβαίνοντας το στενό της Alpha Bank-έτσι το ξέρουν όλοι-στα Ματογιάννια και στρίβοντας αριστερά πέφτεις μετά από λίγα μέτρα πάνω στο νέο εστιατόριο του Νουσρέτ ή Σαλτ Μπαέ που άνοιξε πριν λίγο καιρό.

Ο ίδιος δεν ήταν εκεί χθες το βράδυ, αλλά είχε περάσει νωρίς το απόγευμα για να ελέγξει την κατάσταση, λίγες ώρες μετά την άφιξη του στη Μύκονο με ελικόπτερο που τον μετέφερε από τα παράλια της Τουρκίας.
Μπαίνει πλέον κι αυτός στον «καυτό» εισπρακτικό χορό του Ιουλίου που το νησί βράζει από τις αφίξεις των big spenders που ξοδεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο σε beach club και εστιατόρια, όπου οι λογαριασμοί μετριούνται πολλές φορές σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
IMG_8368_3
IMG_8372_3
IMG_8381_3
 


Στο Nammos χθες το μεσημέρι ανοίχτηκαν δεκάδες φιάλες Veuve Clicquot σε ένα σύνηθες shower πάρτυ με πρωταγωνιστές μια μεγάλη παρέα στην οποία συμμετείχαν και γοητευτικές καλλονές.
Ανεβασμένες στο τραπέζι με τα μαγιό τους έκαναν κυριολεκτικά μπάνιο με σαμπάνια υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής, ζώντας την υπερβολή της στιγμής, ενώ και οι άνδρες της συντροφιάς βράχηκαν μέχρι το κόκκαλο.

 
IMG_8375
IMG_8376
IMG_8377
IMG_8378
IMG_8409
IMG_8411

{https://www.instagram.com/p/Cfn0z0TqvDj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f4098aac-9b11-463b-b50d-bbcca70bf0df|

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos