Από τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS στην τρίτη θέση του κόσμου ο Λεωνίδας Aμφιλόχιος

17 Ιουλίου 2022 14:01

Ο MR GS HELLAS 2021, Λεωνίδας Αμφιλόχιος κατάφερε να διακριθεί στον κορυφαίο παγκόσμιο αντρικό διαγωνισμό ομορφιάς, MR SUPRANATIONAL 2022.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος εντυπωσίασε τους πάντες, τόσο για την ομορφιά του όσο για το δυναμικό του χαρακτήρα και τις αξίες που πρέσβευσε εκεί ως άνθρωπος ο ίδιος αλλά και τις αξίες του θεσμού τον οποίο εκπροσώπησε, καταφέρνοντας να καταλάβει την τρίτη θέση.

Ο διεθνής πρέσβης ομορφιάς μας λειτούργησε ως στρατιώτης εκεί και έδειξε σε όλο το κόσμο όταν η ομορφιά εναρμονίζεται με την προσωπικότητα το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

 Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ως εστεμμένος GS HELLAS για την χώρα μας προώθησε με ακρίβεια τα συνθήματα του θεσμού στο εξωτερικό: TAKE OUR HISTORY BACK,TAKE AFRODITE HOME, και έκανε σαφές ότι η ιστορία και ο πολιτισμός κάθε χώρας επιβάλλεται να είναι στο σπίτι της.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος ήταν ο μοναδικός εστεμμένος από την Ευρώπη στο TOP 5, ανάμεσα σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Απολαύστε πλούσιο υλικό και βίντεο από τον MR SUPRANATIONAL 2022 στην Πολωνία.

{https://www.youtube.com/watch?v=2IDqpWK4Cvo}

amfiloxios mesa1

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos