Σασμός: Η Θεοδώρα ερωτεύεται ξανά – Αυτός θα βρεθεί στο πλευρό της

19 Ιουλίου 2022 14:53

Μια ηρωίδα που απασχόλησε κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό την σεζόν που διανύσαμε ήταν αδιαμφησβήτητα η Θεοδώρα Αγγελάκη στην σειρά Σασμός.

Ο πολυδιάστατος ρόλος της αγαπήθηκε πολύ κατά την διάρκεια της σεζόν από τους fans της σειράς και του χρόνου θα μας απασχολήσει εξίσου πολύ καθώς στην ζωή της Θεοδώρας στην σειρά Σασμός θα εισβάλλει ένας νέος άνδρας.

 Αυτός ο άνδρας μπαίνει στην ζωή της Θεοδώρας στον Σασμό

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης μπαίνει δυναμικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha με ένα ρόλο έκπληξη που θα ταράξει τα νερά της Κρήτης με την παρουσία του. Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό ο οποίος έρχεται στο χωριό της Άνω Ποριάς για να αναστατώσει τις ζωές πολλών.

Πληροφορίες θέλουν τον ρόλο του να εμπλέκεται συναισθηματικά με αυτόν της Θεοδώρας που υποδύεται εξαιρετικά η Δανάη Παππά. Μάλιστα, ο ρόλος του Γιώργου Γεροντιδάκη στην σειρά σαν αστυνομικός θα καλύψει το κενό που άφησε στο Τμήμα του χωριού ο Γεράσιμος Χριστογιάννης. Ο ίδιος μάλιστα θα αναπτύξει μια άριστη σχέση και με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, επικεφαλή της αστυνομίας.

Σασμός: Η Θεοδώρα ερωτεύεται ξανά - Αυτός θα βρεθεί στο πλευρό της

 

Τώρα όσον αφορά την σχέση του με την Θεοδώρα στην σειρά Σασμός, σίγουρα οι δυο τους θα είναι ένα ζευγάρι που θα λατρέψει το φανατικό τηλεοπτικό κοινό της σειράς, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη!

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos