Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει γυμνή και κόβει την ανάσα – Το βίντεο που αποδεικνύει γιατί είναι η πιο ποθητή γυναίκα στα 53 της χρόνια

25 Ιουλίου 2022 10:57

Τζένιφερ Λόπεζ: Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 ετών και τα πέταξε όλα για το νέο της πρότζεκτ. Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, η Λατίνα σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 24 Ιουλίου, λανσάροντας και τη νέα της σειρά για την περιποίηση του σώματος JLo Body line από το μπραντ της JLo Beauty brand.

Σε κάποια από τις εικόνες της σέξι καμπάνιας της, η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», γράφει στο μήνυμά της. «Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια».
Η Τζένιφερ, διάσημη για τα δικά της, συνέχισε: «Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και σας κάνω δώρο μια ειδική σταγόνα από το προϊόν».

{https://www.instagram.com/reel/CgZqhdoDwwW/?utm_source=ig_web_copy_link}

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos