Νάταλι Κάκκαβα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στην Τζια

05 Αυγούστου 2022 16:34

Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με τα παιδιά τους, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Τζια, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μαζί στο νησί των Κυκλάδων, κάτι που φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτό αυτήν εμφανίζεται στο πλευρό του Γρηγόρη Γκουντάρα, με τον γιο τους να έχει αναλάβει καθήκοντα φωτογράφου.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..

Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους.. Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι.. Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

{https://www.instagram.com/p/Cg1O6BlI7Lh/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9d7b47d6-2a28-4826-8ff9-333823be134e}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos