Πάρος: Στο νησί για surfing η Ελεονόρα Μελέτη! «Δαμάζει» τα κύματα δηλώνοντας λάτρης της Πάρου και του αθλήματος…

06 Αυγούστου 2022 19:16

Λατρεύει την Πάρο για τις φυσικές ομορφιές της, αλλά πολύ περισσότερο την αγαπά και την προτιμά γιατί της προσφέρει ιδανικές συνθήκες ώστε να χαρεί το αγαπημένο της άθλημα, το surfing!

Πρόκειται για την Ελεονόρα Μελέτη η οποία μαζί με το σύζυγό της Θοδωρή Μοροσούλη και την κορούλα τους Αλεξάνδρα, απολαμβάνουν ξένοιαστες στιγμές στο νησί με την ίδια να «δαμάζει» τα κύματα της Πάρου και να απολαμβάνει εκεί όπως κάθε χρόνο συνδυάζοντάς τα, διακοπές και άθληση!

Η τελευταία της δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram είναι ένα βίντεο που τράβηξε ο Θοδωρής Μαροσούλης από την παραλία. Με την ίδια να σκίζει τα κύματα.

Και φυσικά την αγάπη της για το σερφ…

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο! κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, @psycho_25 , μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!

{https://www.instagram.com/tv/Cg2UUxtg3Bn/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos