Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

03 Σεπτεμβρίου 2022 21:21

Η Μαρία Τζομπανάκη, μία ανάσα πριν από την έναρξη του δεύτερου κύκλου του «Σασμού», φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την «Καπετάνισσα» της σειράς, «Καλλιόπη», έχει συγκεντρώσει πλήθος θαυμαστών και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.
Η Μαρία Τζομπανάκη για πολλά χρόνια απείχε από τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα και ζούσε στην Αμερική με τον σύζυγό της, όμως από πέρισυ πρωταγωνιστεί στη σειρά παρέα με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η ίδια συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από την καθημερινότητά της και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «SASMOS Έρχεται πάλι……».

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού:

{https://www.instagram.com/p/CiCl98WoQOl/?utm_source=ig_web_copy_link}

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού»
Η Μαρία Τζομπανάκη που υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη στη δραματική σειρά του Alpha, μίλησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μέσω ζωντανής σύνδεσης, καθώς βρισκόταν στο σετ γυρισμάτων για τα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν.

«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δει, σας το λέω. Θα έχουμε ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια», είπε αρχικά.

«Τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα έχει το ίδιο σασπένς, το ίδιο ενδιαφέρον. Εγώ θα πω ναι. Και ακόμα πιο πολύ από όσο φαντάζονται, γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους μας, τους αγαπάμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον ρόλο της, την Καλλιόπη και το πώς θα προχωρήσει στο εξής, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε πως θα βάλει πάνω από όλα τα παιδιά της.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διέφερε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο όλη αυτή, γιατί προκύπτουν ανατροπές, που τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πολύ», εξήγησε η ηθοποιός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos