Σασμός: Έτσι θα επιστρέψει ο Τάσος Νούσιας στη σειρά

12 Σεπτεμβρίου 2022 19:40

Ο Γιώργος Αμούτζας, στη συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε για τις αλλαγές που έρχονται στη σειρά Σασμό, για την επιστροφή του Τάσου Νούσια, καθώς και για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στον β’ κύκλο επεισοδίων.

 

Όπως ο ίδιος επισήμανε, οι ανατροπές θα είναι τεράστιες. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, με τον δολοφόνο να αποκαλύπτεται στο τέλος της σειράς. Άλλωστε, ο Γιώργος Αμούτζας ξεκαθάρισε πως η σειρά δεν παρεκκλίνει από το βιβλίο και πως έχουν γίνει απλώς κάποιες τροποποιήσεις, για να βγουν τα επεισόδια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Τάσος Νούσιας θα επιστρέψει στη σειρά Σασμός. Ο Στεφανής θα εμφανιστεί είτε σαν όνειρο, είτε σαν όραμα. Θα υπάρξουν κοινές σκηνές με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, οι οποίες αναμένεται να ανατριχιάσουν τους τηλεθεατές.

Ο Τάσος Νούσιας στη σειρά Σασμός

Ο νεαρός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του τα σενάρια, όμως ανυπομονεί πολύ. Άλλωστε, ο Τάσος Νούσιας για εκείνον είναι δάσκαλος, συνεργάτης και καλός φίλος.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos