GS HELLAS 2022: Υπέρλαμπρος τελικός με διεθνές κύρος!

03 Οκτωβρίου 2022 13:10

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GSHELLAS 2022 για δωδέκατη χρονιά χωρίς καμία διακοπή από την γέννηση τους ως Θεσμός κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Τα GSHELLASφέτος πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο LOHANATHENSκαι αφιέρωσαν τη χρονιά τους στη θάλασσα.

Η έναρξη ήταν εμπνευσμένη από το υγρό στοιχείο και απεικόνισε νηρηίδες με μία μοναδική χορογραφία, δημιουργία του χορογράφου Τάσου Chorus και ένα μοναδικό συνθετικό κομμάτι, που γράφτηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού, με τίτλο OCEAN.

Το κομμάτι υπέγραψε συνθετικά, ο μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Ευσταθίου και όσοι παρευρέθηκαν μιλάνε για μία υπερπαραγωγή, άρτια δομημένη και άκρως καλλιτεχνική.

Συνδέθηκαν με 100 χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού τους μέρους και έδειξαν τί εστί αρμονική Ελληνική ομορφιά, όλα τα διεθνή σάιτ ομορφιάς εκθείασαν την ελληνική παραγωγή  και είπαν πως ήταν worldclass.

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική Νίνα Λοτσάρη.  

kali 22 02

Φέτος η παραγωγή των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GSHELLAS 2022, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή κάθισαν μέχρι διεθνείς κριτές όπως οι τρείς πρόεδροι των παγκόσμιων διαγωνισμών, TheMissGlobeMisterTourismWorld και MissEliteWorld.

Οι τρεις πρόεδροι έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα αλλά και ο Θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν τις γεύσεις από Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.

Ιδιαίτερη στιγμή για την βραδιά αποτέλεσε η βράβευση δυο ξεχωριστών προσωπικοτήτων, δυο γυναικών παγκοσμίου κλάσης. Τα Εθνικά Καλλιστεία GSHellas 2022 έδωσαν το βραβείο «Ελληνικής Διαχρονικής Ομορφιάς» στην κυρία Κορίνα Τσοπέη MISSUNIVERSE 1964, ως την μοναδική μις Υφήλιος για τη χώρα μας μέχρι σήμερα, και την κυρία Ειρήνη Σκλήβα- MissWorld 1996, ως την μοναδική μις Κόσμος μέχρι σήμερα. Τα βραβεία έγιναν αποδεκτά και από τις δύο με ιδιαίτερη θέρμη. Εκ μέρους της κυρίας Τσοπέη το βραβείο παρέλαβε ζωντανά η αδερφή της, Μπετίνα Τσοπέη, ενώ η κυρία Σκλήβα έστειλε σχετικό βίντεο ευχαριστιών.

Τη βραδιά άνοιξε καλλιτεχνικά η Εύα Μπάιλα, η οποία τραγούδησε την επιτυχημένη διασκευή της «Τρανζίστορ» και το κομμάτι της  «Ξενυχτάς», και τελείωσε με την Χριστίνα Θεωνά με ένα συναρπαστικό ποτ πουρί και το νέο της κομμάτι, «Έρωτας και απόσταση».

Την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν  άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν.  Ο κ. Κυριάκος Κερανόπουλος, ο πρόεδρος των Σταρ Αττικής για ακόμη μία χρονιά έδωσε τον τίτλο του μέσα από τον θεσμό των Εθνικών Καλλιστείων GSHELLAS 2022.

Ο πρόεδρος του θεσμού των Καλλιστείων,Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και σε μία περίοδο που σε διεθνές επίπεδο όλα είναι ρευστά, λόγω της ενεργειακής κρίσης που έχει προκύψει, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια παραγωγή, παράδειγμα προς μίμηση παγκοσμίως και να φέρουμε την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο ομορφιάς.

Το όραμα μας, που δεν είναι άλλο από την διάδοση του πολιτισμού μας μέσω των διεθνών Πρεσβευτών μας είναι πιο δυνατό από ποτέ και τα συνθήματα μας «TAKE OUR HISTORY BACK»και «TAKE APHRODITE HOME» είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να αφήσουν το στίγμα τους και φέτος.

Η παρουσία γνωστών εικαστικών στο λαμπερό τελικό είναι ακόμα μια νίκη για εμάς, αφού η τέχνη εναρμονίζεται με την ομορφιά. Η StarGSHellas 2022 θα προετοιμαστεί κατάλληλα και σας υπόσχομαι ότι στο MISS UNIVERSE 2022 η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει και θα γίνει σημείο αναφοράς για όλες τις χώρες.

Για όλη αυτή τη τεράστια παραγωγή των Καλλιστείων θα πρέπει να τονιστεί πως χωρίς τη βασική μου ομάδα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

 kali 22 03

Οι νικητές της βραδιάς είναι οι εξής:

Γυναίκες:

STARGSHELLAS2022: ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ GSHELLAS 2022: ΜΑΡΙΑ ΧΟΛΙΔΟΥ

MISS GS HELLAS 2022: ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΕΡΗ

MISSYOUNGGSHELLAS2022: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ

1ST RUNNER UP STARGSHELLAS2022: ΜΑΡΙΑ ΜΗΝΟΥΔΗ

1ST RUNNER UP MISS GS HELLAS 2022: ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΣΜΠΟΡΑ

1ST RUNNER UPMISS YOUNG GS HELLAS 2022: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΤΣΟΥΜΠΟΥ

MISSΤΟΥΡΙΣΜΟΣ GSHELLAS 2022: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΚΩΣΗ

MODEL OF THE YEAR GS HELLAS 2022: ΕΛΕΑΝΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ

MISS GLOBALITY GS HELLAS 2022: ΑΝΙΚΚΑΜΠΑΜΠΙ

MISS BODY GS HELLAS 2022: ΜΑΡΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ

BEAUTY AMBASSADOR GS HELLAS 2022: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΟΖΙΚΗ

MISS PHOTOMODEL GS HELLAS 2022: ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΣΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ 2022: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Άνδρες:

MRGSHELLAS 2022: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΥΚΑΣ

MRΤΟΥΡΙΣΜΟΣ GSHELLAS2022: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

MODEL OF THE YEAR GS HELLAS 2022: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ

MRYOUNGSHELLAS2022: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

MR BODY GS HELLAS 2022: ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΤΖΙΩΚΑΣ

MR PHOTOMODEL GS HELLAS 2022: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

kali 22 04

kali 22 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos