Μαρία Κορινθίου: Στη θέση της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα - Τι είπε ο Γιάννης Αϊβάζης

08 Οκτωβρίου 2022 14:54

Φαίνεται πως βρέθηκε τελικά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου να βρίσκεται από τη Δευτέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην παρέα του «Πρωινού», προκειμένου να αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει.

 Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» η Μαρία Κορινθίου προσπάθησε να αποφύγει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και θέλησε να χειριστεί το θέμα με διπλωματία.

Aσφάλεια αυτοκινήτου από 5€/μήνα!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Ετοιμάζω πολλά ωραία. Θα σου απαντήσω πιο διπλωματικά. Είμαι ευγνώμων. Αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός, αγάπη και γίνονται και κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες. Κάνω 10.000 πράγματα, οπότε για εμένα πρέπει να κουμπώνουν όλα μεταξύ τους», σχολίασε.

 Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη σύζυγό του και το νέο της επαγγελματικό βήμα, απάντησε: «Ποιος ξέρει; Εκπλήξεις έρχονται».

 Τις φήμες επιβεβαίωσε και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφέροντας πως η Μαρία Κορινθίου πολύ πιθανόν να ασχοληθεί με το κομμάτι των συνεντεύξεων των καλεσμένων. Η παρουσιάστρια και φίλη της ηθοποιού, Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα εκφράζοντας μάλιστα και τη δική της άποψη για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει,

 «Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο. Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

 Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το τέλος της εκπομπής την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι «από Δευτέρα θα έχουμε μια φίλη μου στην παρέα». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά, για να γράψετε τέρατα. Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos