Το Maestro έκανε πρεμιέρα: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση και το Twitter τον αποθέωσε

13 Οκτωβρίου 2022 23:21

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση έκανε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Το Maestro έκανε πρεμιέρα και αμέσως ανέβηκε στα πρώτα trends στο Twitter.

Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν το Maestro τόσο για τη σκηνοθεσία του και τις υπέροχες εικόνες που βλέπουμε όσο και για την εξαιρετική για ακόμη μια φορά μουσική της σειράς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε λείψει στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό φάνηκε στα δεκάδες σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στα social media.

Maestro: Οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση της σειράς

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία την οποία θα υποδυθεί η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αν και είναι παντρεμένη με τον Φάνη (Φάνης Μουρατίδης) έχει παράνομη σχέση με τον γιατρό του νησιού, τον Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης). Ο τελευταίος δεν έφυγε ποτέ από το νησί για χάρη αυτού του μεγάλου έρωτα ενώ παράλληλα γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα φανερώνει το ήρεμο προφίλ του.

Η Σοφία και ο Φάνης έχουν δύο παιδιά, την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) και τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς). Η μεν πρώτη θα κάνει σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ ο Αντώνης είναι ομοφυλόφιλος και έχει κρυφό δεσμό με τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος). Ο τελευταίος είναι γιος του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης) και της Μαρίας (Μαρία Καβογιάννη). Οι δύο οικογένειες κρύβουν πολλά μυστικά, με τον Φάνη μάλιστα να έχει βγάλει μεγάλος μέρος της περιουσίας του από παράνομες δραστηριότητες…

Η σειρά θα έχει διάρκεια 9 επεισοδίων, με τα γυρίσματα να έχουν λάβει χώρα κατά κύριο λόγο στους Παξούς, αλλά και σε περιοχές της Κέρκυρας και της Αθήνας!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos